Sacramento Finance

Jun 21 2018

 • Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen
  bij Active? Wat we doen met IoT, cloud en Big Data?
  Of wanneer we weer een QLIK workshop organiseren?
  Schrijf u dan in voor onze NIEUWSBRIEF!

  Business Intelligence, Operational Intelligence, Sustainablity Intelligence

  Big Data, IoT, Intelligence, Qlik, Qliksense, Qlikview, CRM, Infor, Afval en Milieu, ICT, Actionable Insight, VANG

 • Een training of workshop is een belangrijk onderdeel tijdens
  de implementatie van een business intelligence traject.
  Belangrijk is dat medewerkers en het management goed
  overweg kunnen met de informatie die beschikbaar
  is in de organisatie.
  Leer hier meer over onze workshops en schrijf u direct in!

  Business Intelligence, Operational Intelligence, Sustainablity Intelligence

  Big Data, IoT, Intelligence, Qlik, Qliksense, Qlikview, CRM, Infor, Afval en Milieu, ICT, Actionable Insight, VANG

  Wat we doen

  Steeds meer organisaties zoeken een IT partner die niet alleen kennis en capaciteit levert, maar actief meedenkt over uw bedrijf. Die dat combineert met slimme oplossingen, waarbij gegevens uit uw bedrijf worden omgezet in inzichten die u meteen in de praktijk kunt gebruiken. En die dat doet met de voeten stevig op de grond, en het hoofd boven de wolken.

  Active Professionals helpt u proactief, door onze intelligence producten en diensten op verschillende gebieden: Actionable Intelligence!

  Gelooft u in een duurzame toekomst? En dat afval niet alleen afval is maar ook kansen biedt? Wij ook, en daarbij geloven we dat technologie en kennis die duurzaamheid ook haalbaar maken.

  Active Professionals is een IT bedrijf dat Rotterdamse nuchterheid combineert met een daadkrachtige aanpak en slimme oplossingen. We leveren niet alleen IT diensten, maar hebben ook kant en klare oplossingen voor verschillende branches op het gebied van Intelligence.

  Professionals people don’t just react, they ACT! We are ACTive!

  Ons team bestaat uit professionals die voor onze klanten werken. Ze doen dit zowel onsite bij de opdrachtgever als vanuit ons kantoor in een monumentaal pand in hartje Rotterdam.

  Active Professionals wordt geleid door onze Algemeen directeur JanJaap Kolleman, Finance directeur Eric Weenink en Commercieel directeur Gaby Smit.

  Altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen in jouw vakgebied? Wil je graag een volgende stap maken in jouw carrière? Wij vragen van jou flexibiliteit en een “can do” mentaliteit en jij krijgt van ons ambitieuze collega’s, aansprekende opdrachten, en de kans om jezelf te ontwikkelen.

  In de huidige samenleving waarin iedereen, op elke moment toegang heeft tot informatie geloven wij er nog meer in dat door het delen van kennis en samenwerken je van één plus één drie kunt maken. Onze successen halen wij dan ook niet alleen dat doen we door samen te werken onze partners.

 • Written by admin


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *